RSS

TODAY IS MY BIRTHDAY..





                       

Emm..Ya Allah, begitu cepatnya  mase berlalu.. tuptup hari ni  dah masuk 23 tahun rupenya usia Chef Erra a.k.a CE. Terima kasih Ya Allah kerana memberi  kesempatan pada hambamu ini  untuk bernafas agar dapat menikmati  kehidupan yang penuh ranjau ini..InsyaAllah takkan dipersiakan setiap saat yang engkau berikan ini...


Terima kasih pada kawan-kawan yang wish, dan tak lupa juga buat Hubby yang wish epy beday to me,love you.. ok, Pada sape-sape yang menyambut hari jadi sama ngan CE hari ni, CE ucapkan Selamat Hari Jadi..

                                                     

Emmm, oh ya.. ada sape-sape kat sini nak kasik hadiah BB  kat CE tak?? Hehehe..  mengidam nak pakai BB.. huhuhu..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Hakunamatata said...

Happy Birhday may your special day be lots of fun :D

Erra Collections said...

terima kasih Hakunamatata..Amin

Irvan said...

selamat ulang tahun ya,
panjang umur dan sukses selalu
amin

Erra Collections said...

terima kasih Irvan,Amin..

RazFiRa said...

happy besay!! fewiitt..mude lg tu.hehe

Erra Collections said...

tenkieww Razfira..hehe

cindhadahniea said...

selamat hari lahir Chef Erra! semoga panjang umo n dimurahkan rezeki... =)

Post a Comment